Digitale Postkamer

Wilt u alle binnenkomende post direct na binnenkomst digitaliseren, onderbrengen in één documentbeheersysteem en eenvoudig digitaal distribueren?

 

Tarvos postkamer (mailroom) oplossingen


Wij bieden u de oplossing voor de digital mailing room (DMR), ofwel documentenbeheer voor de postkamer.

Bedrijven zien vaak door de bomen het bos niet meer. Er komen zoveel documenten binnen via verschillende kanalen als de post, fax en per email. De verwerking van deze documenten kost veel tijd en manuren en levert doorgaans een vertraging op voor de afhandeling. Door middel van de digitale postkamer kan een groot deel van deze werkzaamheden geautomatiseerd worden.

 

Voordelen:

- Snelle verwerking van binnenkomende documenten (zie ook factuurverwerking)
- Weinig kans op het kwijtraken van documenten
- Besparing op operationele kosten door vermindering van handmatige handelingen
- Informatietoevoer naar achterliggende systemen wordt gestroomlijnd
- Veilige opslag van alle binnenkomende documenten (zie ook digitale archivering)
- Snelle terugverdientijd / ROI

 

Traditionele post is niet toegankelijk voor iedereen, denk hierbij aan thuiswerkers, andere filialen en mobiele werknemers. Deze geografische beperkingen worden door de digitale postkamer weggenomen. Alle geautoriseerde medewerkers hebben direct toegang tot de documenten, waar ze zich ook bevinden.

In de digitale postkamer wordt gebruik gemaakt van slimme scan software met OCR funcionaliteit. Dit zorgt er voor dat alle papieren en elektronische documenten automatisch geclassificeerd, gerouteerd en opgeslagen worden.

 

Heeft u dagelijks inkomende post te verwerken? Dan is de digitale postkamer voor u de oplossing! De meeste bedrijven hebben veel profijt van deze geavanceerde en vooral gebruiksvriendelijke digitale oplossing.

 

Copyright © 2009-2021 Tarvos Information Management, Landmansweg 10, 8536 TB Oosterzee, Nederland. www.tarvos.nl
t m